ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з озеленення території та утримання зелених насаджень на території Уланівської ТГ на 2024 рік, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 124

Фото без опису

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з озеленення території та утримання зелених насаджень на території Уланівської ТГ на 2024 рік, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі : «Послуги з озеленення території та утримання зелених насаджень на території Уланівської ТГ на 2024 рік , (код національного класифікатора ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 77310000-6- «Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень)».

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  Відкриті торги з особливостями, UA-2024-01-05-002184-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 3 350 000,00 грн. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Для визначення очікуваної вартості використано загальнодоступну інформацію щодо цін наданий вид послуг, яка міститься у відкритих джерелах так і інформацію, отриману шляхом ринкових консультацій (запитів ціни), а саме: замовником отримано цінову пропозицію від КП «Уланівкомунсервіс».

Розмір бюджетного призначення: 3 350 000,00 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом. Плановий обсяг наданих послуг:  1 послуга.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Термін поставки товару- з дати підписання договору-  по 31 грудня 2024 р.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі 

 

               1. Загальні відомості:

            1.1. Предмет закупівлі: «Послуги з озеленення території та утримання зелених насаджень на території Уланівської ТГ на 2024 рік» (код Єдиного закупівельного словника: «ДК 021:2015 :77310000-6-  Послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень)».

            1.2. Строк (терміни) надання послуги: з моменту підписання договору і надає послуги до 31.12.2024 року.

            1.3. Місце надання послуг: територія населених пунктів Уланівської ТГ, а саме: 

с. Петриківці, с. Подорожня, с. Сміла, с. Лип'ятин, с. Чеснівка, с. Морозівка, с. Вишенька, с. Чевоний степ, с. Малий Острожок, с. Крижанівка, с. Осична, с. Слобода-Кустовецька, с. Кропивна, с. Ступник, с. Клітенка, с. Лозна, с. Дубина, с. Хутори Кривошиїнецькі, с. Воронівці, с. Чернятинці, с. Рогинці, с. Кустівці, с. Кустовецьке, с. Уланів, с. Сальниця, с. Гнатівка, с. Скаржинці, с. Великий Острожок, с. Тараски, с. Чепелі, с. Пагурці, с. Пустовійти, с. Зозулинці, с. Рибчинці, с. Маркуші, с. Митинці .

1.4. Косіння та прибирання скошеної трави, вирубка чагарників з подрібненням гілок та обрізка дерев з подрібненням гілок на території Уланівської ТГ.

1.5. Послуги повинні надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил з додержанням Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища» та доповнень до них, Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, затверджених Наказом Міністерства охорони здоров’я України 17.03.2011 №145, Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України (зі змінами)», Правил благоустрою Уланівської ТГ, затверджених відповідним рішенням Уланівської сільської ради та інших діючим нормативно-технічних документів.

1.6. До складу Послуги, що закуповує Замовник, входять роботи з викошування газонів, узбічь з прибиранням скошеної трави з усіма супутніми роботами, вирубки чагарників з подрібненням гілок та обрізки дерев з подрібненням гілок та усіма супутніми роботами. Виконавець повинен забезпечити належне та своєчасне прибирання та вивезення скошеної трави, вирубаних чагарників та гілля обрізаних дерев. Територія після наданих послуг має бути приведена до належного санітарного стану, трав’янисту рослинність після скошування, вирубку чагарників та гілля від обрізки дерев необхідно прибрати з тротуарної частини, технічної смуги, проїжджої частини та вивезти.

1.7. У Виконавця має бути наявна територія для складування та подрібнення гілля в межах Уланівської ТГ розташована не далі ніж 30 км від адміністративного центру (на підтвердження даного пункту необхідно надати підтверджуючі документи: копію договору оренди земельної ділянки строком на три роки і більше, або документи, що підтверджують право власності на земельну ділянку).

  1.8. Виконавець повинен забезпечити дотримання персоналом правил техніки безпеки, охорони праці, правил пожежної безпеки, правил дорожнього руху, технічних норм, стандартів, правил електробезпеки, санітарно-гігієнічних вимог, застосовувати заходи із захисту довкілля та інших вимог згідно діючого законодавства.

     1.9. Виконавець повинен надавати послугу спеціальною технікою в справному технічному стані, на якій працюють кваліфіковані працівники. Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно, в повному обсязі.

1.10. Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно, в повному обсязі.

1.11. У разі неякісного надання відповідних послуг, які не відповідають вимогам Замовника, Учасник зобов'язаний виправити недоліки та надати послуги без додаткової оплати протягом 72 годин після отримання зауважень (на підтвердження даної вимоги  Учасник надає у складі тендерної пропозиції гарантійний лист).

1.12. Учасник зобов’язується відшкодувати збитки, пов’язані із псуванням або втратою майна Замовника або третьої особи, що знаходиться в місцях надання послуг, нанесених з вини працівників Виконавця, у визначеному чинним законодавством України порядку.

 

 

2. Кількісні характеристики:

 

 

 

 

 

 

№ п/п

Найменування послуги

Обсяги

Кратність надання послуг

1

Косіння та прибирання скошеної трави на території населених пунктів Уланівської ТГ

55,7 га

не менше 5 разів

2

Покіс узбіч доріг на території населених пунктів Уланівської ТГ

23,8 га

не менше 3 разів

3

Вирубка чагарників з подрібненням гілок на території населених пунктів Уланівської ТГ

8 га

1 раз

4

Обрізка дерев з подрібненням гілок на території населених пунктів Уланівської ТГ

300 шт.

1 раз

 

               3. Вимоги до виконання розрахунку договірної ціни пропозиції:

 

        3.1. Учасник визначає ціни на роботи/послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

        3.2. Ціна пропозиції (договірна ціна) Учасника означає суму, за яку Учасник передбачає виконати замовлення та надати роботи/послуги, передбачені в технічному завданні замовника  

        3.3. Ціна пропозиції, за яку Учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів надання робот/послуг на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для виконання зазначених робіт/послуг по об’єкту замовлення та поточних цін на них.

       3.4. В ціні пропозиції, за яким Учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання робіт/послуг. 

       3.5. Не врахована Учасником вартість окремих робіт/послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

       3.6. Документальне підтвердження відповідності робіт/послуг, що запропоновані учасником вимогам тендерної документації повинно містити:

       3.7. Ціну пропозиції слід визначати відповідно до вимог технічного завдання щодо термінів закінчення надання робіт/послуг, технології надання робіт/послуг, використання конкретних матеріалів, якості робіт/послуг, а також з дотриманням діючих норм і правил експлуатації техніки і безпечних умов праці.

      3.8. Вартість пропозиції та всі інші ціни повинні бути чітко визначені. Пропозиція учасника, в ціну якої включені будь-які витрати, понесені ним у процесі здійснення процедури закупівлі та укладання договору про закупівлю, відхиляється замовником.

      3.9. Ціна тендерної пропозиції вказується з ПДВ (стосується Учасників, які є платниками ПДВ).

       3.10. Учасники подають свої пропозиції з урахуванням послуг, які Учасник планує передати до виконання субпідрядним організаціям.

 

 

Якщо пропозиція Учасника не відповідає Технічним вимогам, то вона буде відхилена, як така, що не відповідає вимогам тендерної документації.

 

Для підтвердження відповідності якісним, технічним та кількісним характеристикам предмету закупівлі учасники подають лист-згоду із технічним

Завданням.