Служба зайнятості надає компенсації роботодавцям за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

  • 58

Служба зайнятості надає компенсації роботодавцям за облаштування     робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю. 

  • Першою установою в Хмільницькому районі, яка скористалася Урядовою програмою, компенсації роботодавцям за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, став ВСП Хмільницький РВ ДУ "Вінницький ОЦКПХ МОЗ України". 

Державна служба зайнятості компенсувала витрати роботодавцю за облаштування робочого місця для людини із II групою інвалідності.

 

  • Претендувати на компенсацію за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю I та II груп може будь-який роботодавець: фізична особа-підприємець, юридична особа, громадська організація чи державна установа.

  • На облаштування одного робочого місця для людей з інвалідністю І групи виділяють до 100 500 грн. (15 мінімальних зарплат), з інвалідністю ІІ групи – до 67 000 грн. (10 мінімальних зарплат).

Роботодавець може отримати від держави компенсацію за придбані для своїх співробітників з інвалідністю спеціальні меблі, обладнання, допоміжні засоби.

  • За детальною інформацією, щодо компенсації за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю звертайтесь: Хмільницька філія Вінницького ОЦЗ або за +38(068)9562467 або за посиланням https://is.gd/afx4ts

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Інші новини

Всі новини