ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

  • 138

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА

ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ

ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 р. № 710

«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Уланівська сільська рада, Вінницька обл., Хмільницький р-н, с.Уланів, вул.Миру,9; 22032; код за ЄДРПОУ – 04331834; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

ДК 021:2015:71250000-5 Архітектурні, інженерні та геодезичні послуги (Виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду  Уланівської сільської територіальної громади).

3. Ідентифікатор закупівлі: — UA-2023-09-05-000280-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: за результатами проведення закупівлі послуг на «виготовлення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду Уланівської сільської територіальної громади» замовником планується виготовлення таких матеріалів:

ПРОЕКТ землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду, з метою збереження природного різноманіття ландшафтів, охорони довкілля, підтримання екологічного балансу , гідрологічного заказника місцевого значення «Снивода» загальною площею 698,72 га, із цільовим призначенням – для збереження та використання заказників (КВЦПЗ-04.08)

В результаті надання послуг планується закріплення меж земельних ділянок межовими знаками та внесення земельних ділянок до бази даних Державного земельного кадастру.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до бюджетних кошторисних призначень на 2023,2024,2025 роки.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 800 000, 00 грн. (Вісімсот тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувану вартість визначено виходячи з середньої ціни на ринку, яка склалась на даний час, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про вартість таких послуг, що містяться у відкритому доступі, на підставі розрахунку очікуваної вартості товарів/робіт/послуг методом порівняння ринкових цін, беручи до уваги наказ Мінекономіки від 18.02.2020 р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (із змінами).

8. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.