Головне управління Національної поліції у Вінницькій області продовжує відбір кандидатів на службу в поліцію.

  • 72

Фото без опису
До участі в конкурсі на заміщення вакантних посад, який оголошений в ГУНП у Вінницькій області запрошують усіх сміливих та відважних, а головне – небайдужих до долі країни.
Оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантних посад:
Поліцейський підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення (для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».)
Інспектор підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення (для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»).
«Перетвори свою лють на зброю».

Об’єднана штурмова бригада «Лють – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка, створений для відсічі збройної агресії росії. Бригада створена для проведення ударно-штурмових дій.
Основний критерій вступу – бажання захищати свою країну. Перевага надається кандидатам, які мають військову спеціальність, бажання навчатися і розвиватися в специфіці підрозділу.
Заявку для участі у конкурсі можуть подавати чоловіки та жінки, які прагнуть звільнити територію України, віком від 18 до 55 років. В окремих випадках за наявності вузькоспеціалізованих знань, таких як артилеристи, радіорозвідники, граничний вік для вступу може бути продовжено.
На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення.
Після завершення військових дій кожен з працівників бригади зможе залишитись працювати в поліції.
Основні вимоги до кандидатів:

  • громадянство України
  • вік від 18 років
  • вільне володіння українською мовою
  • повна загальна середня освіта
  • високий рівень фізичної підготовки
  • знання Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», Кодексу України про адміністративні правопорушення

Ми пропонуємо:

  1. заробітну плату від 18500 грн (після успішного проходження первинної професійної підготовки)
  2. соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, пільговий лізинг на житло, компенсацію оренди за винайм житла
  3. професійну підготовку за міжнародними стандартами
  4. можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських
  5. перспективу кар’єрного росту

Для участі у конкурсі майбутнім кандидатам в першу чергу необхідно заповнити онлайн анкету, яка розміщена на інформаційному порталі відбору кадрів НПУ (htts://nabir.np.gov.ua).
Детальніше дізнатись про проходження конкурсу можливо звернувшись до працівників сектору кадрового забезпечення Хмільницького РВП ГУНП у Вінницькій області (контактний номер 096 82 17 222).

Інші новини

Всі новини