ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення сесії 8 скликання Уланівської сільської ради «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території

  • 151

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення сесії 8 скликання Уланівської сільської ради «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на  території Уланівської територіальної громади»

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Уланівської сільської ради «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на  території Уланівської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений відділом житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради.

Проект регуляторного акта спрямований розроблений  з метою удосконалення врегулювання нормативно-правових відносин по видаленню дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Уланівської територіальної громади.

Підставою для розробки проекту рішення є «Правила утримання та збереження полезахисних лісових смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення» затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 650.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

  • в розділі «Регуляторна політика» офіційного веб-сайту Уланівської сільської ради  https://ulaniv-rada.gov.ua/

  •  у відділі житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради:  с. Уланів, вул. Соборна, буд. 62.

Проект акта розміщується для надання пропозицій і зауважень згідно із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  по e-mail:  ulaniv_jkg@ukr.net  впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційнійному веб-сайті Уланівської сільської ради.