Депутати Вінницької обласної Ради скоротили для внутрішньо переміщених осіб перелік документів на отримання грошової допомоги

  • 34

26 травня на 41 черговій сесії депутати Вінницької обласної Ради внесли зміни до Положення про Порядок використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги громадянам.

Цим рішенням скорочується для внутрішньо переміщених осіб перелік документів на отримання грошової допомоги з депутатського фонду.

Для отримання грошової допомоги громадянин звертається до депутата обласної Ради із особистою заявою, в якій вказує обставини, що спонукали його до звернення за грошовою допомогою. Крім документів, що посвідчують особу, потрібно подати довідку про те, що людина – внутрішньо переміщена особа.

Нагадаємо, 27 січня 2023 року на черговій сесії обласної Ради депутати внесли зміни до Порядку використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги громадянам, включивши внутрішньо переміщених осіб до переліку тих, хто може отримувати матеріальну допомогу з обласного бюджету.