Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – Послуги з комплексного утримання території Уланівської ТГ (UA-2023-02-03-011271-a)

  • 162

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуг з комплексного утримання території Уланівської ТГ, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі» 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   Послуги з комплексного утримання території Уланівської ТГ (код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» — 90610000-6: «Послуги з прибирання та підмітання вулиць»).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями, UA-2023-02-03-011271-a

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 2 559 171,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про надання даних послуг за 2021-2022 р. р. та калькуляційним розрахунком вартості даних послуг, отриманим від потенційного надавача послуг КП «Уланівкомунсервіс»

Розмір бюджетного призначення: 2 559 171,00 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом. Розрахунок потреби послуг з комплексного утримання території Уланівської ТГ у 2023 році підтверджений калькуляційним розрахунками  наданих послуг за 2021-2022 р.р.:

калькуляційних розрахунків наданих КП «Уланівкомунсервіс» на послуги з комплексного утримання території Уланівської ТГ за 2021-2022 р.р.;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на послуги з комплексного утримання території Уланівської ТГ з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Термін надання послуг - з дати укладання договору-  по 31 грудня 2023 р.

 

  1. Загальні характеристики до технічного завдання

 

  1. Надання послуг здійснюється відповідно до вимог:

 

  • Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»;

  • Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

  • Закону України «Про охорону навколишнього середовища»;

 

  • Закон України «Про відходи»;

  • Закону України «Про охорону атмосферного повітря»;

  • Закону України «Про охорону праці»;

-    Порядку проведення ремонту та утримання об’єктів благоустрою населених пунктів, затверджених наказом Держкомітету України з питань житлово-комунального господарства  від 23 вересня 2003 року  №154 (зі змінами від 16.06.2017 року №151);

-     Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, затверджених наказом Міністерства охорони  здоров’я України 17.03.2011 №145;

 -     Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг у населених пунктах, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово- коммунального господарства України від 14.02. 2012 року №54 (зі змінами від 19.11.2018 року №309);

  -      Методичних рекомендацій з прибирання територій об’єктів благоустрою населених пунктів затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2008 року №213;

  -      Інших діючих нормативних документів.

 

1.2.  Якість робіт з прибирання територій повинна відповідати вимогам діючого законодавства у частині санітарних вимог. При виконанні послуг використовувати спеціалізовану техніку. Персонал Виконавця повинен знаходитися на робочому місці у спецодязі.

 

  1.  Учасник повинен застосовувати заходи із захисту довкілля:

  • забезпечити унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання та перевезення;

  • забезпечити унеможливлення забруднення грунтів паливно-мастильних матеріалами (які використовується в процесі експлуатації машин та механізмів при виконанні послуг).

  1. Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозицій.

 

  1. Послуги надаються згідно товарно-транспортних документів. У разі

необхідності термінового виконання послуг Замовник письмово або в телефонному режимі може надавати доручення на виконання додаткових об’ємів послуг в межах лімітних асигнувань.

 

  1. Якщо якість надання послуг на об’єктах благоустрою, які знаходяться на території Уланівської ТГ, не відповідає  вимогам Замовника, такі об’єкти підлягають повторному  виконанню послуг.

 

  1. Виконавець повинен самостійно за свій рахунок забезпечувати виконання правил дорожнього руху , правил протипожежної та електробезпеки, охорону праці, техніку безпеки та інше.

 

  1. Заправка, технічне обслуговування, ремонт техніки забезпечується Виконавцем.

 

  1. Виконавець повинен  мати базу з відповідними умовами для зберігання, обслуговування та ремонту спецтехніки на території селища.

 

1.10. Виконавець повинен забезпечити утримання в належному санітарному стані кожного дня вулиці, дороги, тротуари, узбіччя, громадські місця, меморіали, пам’ятники, кладовища, прибирання громадській вбиралень, очищення урн, прибирання, підмітання на всій території   селища.

 

1.11. Обсяг послуг може уточнюватися в залежності від необхідності (періодичності) проведення послуг, погодних умов та усунення наслідків лиха.

2. Технічне завдання

п/п

Назва послуги

Одиниця

виміру

Обсяг послуг

  1.  

Ручне прибирання (підмітання) території в населених пунктах Уланівської ТГ (з удосконаленим покриттям)

 

Година, м.кв.

У міру необхідності

  1.  

Ручне прибирання (підмітання) території в населених пунктах Уланівської ТГ (з неудосконаленим покриттям (зелених зон))

 

Година, м.кв.

У міру необхідності

  1.  

Прибирання випадкового сміття на території населених пунктів Уланівської ТГ (з удосконаленим покриттям)

 

Година, м.кв.

У міру

необхідності

  1.  

Прибирання випадкового сміття на території населених пунктів Уланівської ТГ (з неудосконаленим покриттям (зелених зон))

 

Година, м.кв.

У міру

необхідності

  1.  

Посипання піщано-соляною сумішшю вулиць, тротуарів на території населених пунктів Уланівської ТГ

Година,

м.кв.

У міру

необхідності

  1.  

Очистка від снігу тротуарів, вулиць на території населених пунктів Уланівської ТГ (ручне та механізоване)

Година, мото-година, м.кв.

У міру

необхідності

  1.  

Ручна очистка від снігу та посипання піщано-соляною сумішшю зупинок громадського транспорту  на території населених пунктів Уланівської ТГ

 

Година, м.кв.

У міру

необхідності

  1.  

Послуги з утримання в належному стані дитячих майданчиків, зупинок, дощок оголошень, парків, громадських вбиралень, місць поховань, меморіалів, кладовищ та ін.

 

Година,

м. кв.

У міру

необхідності

 

  1. Вимоги до виконання розрахунку договірної ціни пропозиції

 

  1. Учасник визначає ціни на роботи/послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

  2. Ціна пропозиції (договірна ціна) Учасника означає суму, за яку Учасник передбачає виконати замовлення та надати роботи/послуги, передбачені в технічному завданні замовника  

  3. Ціна пропозиції, за яку Учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів надання робот/послуг на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для виконання зазначених робіт/послуг по об’єкту замовлення та поточних цін на них.

  4. В ціні пропозиції, за яким Учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання робіт/послуг. 

  5. Не врахована Учасником вартість окремих робіт/послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

  6. Документальне підтвердження відповідності робіт/послуг, що запропоновані учасником вимогам тендерної документації повинно містити:

  • Ціну пропозиції слід визначати відповідно до вимог технічного завдання щодо термінів закінчення надання робіт/послуг, технології надання робіт/послуг, використання конкретних матеріалів, якості робіт/послуг, а також з дотриманням діючих норм і правил експлуатації техніки і безпечних умов праці.

  • Вартість пропозиції та всі інші ціни повинні бути чітко визначені.

  • Пропозиція учасника, в ціну якої включені будь-які витрати, понесені ним у процесі здійснення процедури закупівлі та укладання договору про закупівлю, відхиляється замовником.

  • Ціна тендерної пропозиції вказується з ПДВ (стосується Учасників, які є платниками ПДВ).

  • Учасники подають свої пропозиції з урахуванням послуг, які Учасник планує передати до виконання субпідрядним організаціям.