Міжнародний марафон «Хустка - оберіг» для ЗСУ»: як взяти участь?

  • 100

Вінниччина стала колискою відродження славетної історії української Хустки - саме тут було започатковано свято - День Української Хустки. Чотири роки поспіль етнічні українки, представниці діаспор та жінки з 5 Континентів Світу долучаються до масштабного свята «ДУХ».

У 2022 році свято набуває нового сакрального змісту й має на меті обігріти наших захисників та захисниць. Адже сьогодні, як і сотні віків тому, Хустка - це невідʼємна частина української культури, яку разом з нашим суверенітетом, намагається знищити ворог.

Як долучитися до Міжнародного марафону «Хустка - оберіг» для ЗСУ»? 

  • передати захисникам та захисницям Хустку, яка стане для них своєрідним оберегом. А щоб весь світ дізнався про це - викласти світлину або відео та відмітити офіційну сторінку КУЖ Українська Хустка (https://www.facebook.com/groups/ukrainskahystka), використавши хештег: #Українська Хустка #КУЖ #КлубУспішнихжінок #Станіславенко #ДУХ #Всесвітній День Українскої Хустки #Хустка оберіг_для ЗСУ;
  • по можливості опублікувати фото захисників, які вже отримали Хустини;
  • також до 1 грудня хустки можна надсилати на офіс засновниці «ДУХ» Людмили Станіславенко, що знаходиться за адресою : м. Вінниця, вул. Князів Коріатовичів, буд.189. Разом з гуманітарним вантажем команда «Української хустки» відправить ваші «Хустки-обереги».

Важливо! Термін публікації світлин триває до 1 грудня.

3 найоригінальніших світлин та відео буде створено фінальний ролик, який увійде у новітню історію України та який побачить весь світ на Святі «ДУХ» 7-го грудня!

Окрім того, в рамках Свята «ДУХ» буде проводитись збір коштів на «обігрів для ЗСУ». Усі охочі з 5 Континентів Світу можуть долучитись до цієї благородної справи. Посилання на Банку : https://send.monobank.ua/jar/3TcvQxBhxR

Все буде Україна!