Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта проекту рішення Уланівської сільської ради

  • 252

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проекту регуляторного акта -

Правил благоустрою території населених пунктів Уланівської територіальної громади

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Уланівської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Уланівської територіальної громади» та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений відділом житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради.

Проект регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері благоустрою населених пунктів громади, належного утримання та раціонального використання їх території, забезпечення чистоти та порядку в Уланівській територіальній громаді.

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України «Про благоустрій населених пунктів», Типові правила благоустрою території населеного пункту, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310.

З текстом проекту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись:

  • в розділі «Регуляторна політика» офіційного веб-сайту Уланівської сільської ради  https://ulaniv-rada.gov.ua/
  •  у відділі житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради:  с. Уланів, вул. Соборна, буд. 62.

Проект акта розміщується для надання пропозицій і зауважень згідно із Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому та/або електронному вигляді  по e-mail:  ulaniv_jkg@ukr.net впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта  на офіційнійному веб-сайті Уланівської сільської ради.