УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

  • 416

Фото без описуХмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про надходження повідомлення від TOB «Кратарія ЛТД» м. Київ, яка діє від імені компанії «Abbott» (США) виробника харчових продуктів, стосовно спалаху харчової інфекції, що ймовірно викликана дитячими сумішами у США. TOB «Кратарія ЛТД» проінформувала Держпродспоживслужбу про добровільне відкликання харчових продуктів, виробництва компанії «Abbott» (США). Також,...

 Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє про виявлення спалаху харчової інфекції спричиненої Salmonella Typhimurium, яка виявлена в окремій продукції компанії Farrero (виробник: Farrero Ardennes S.A., Belgium), що експортувалась до України ТОВ «ФЕРРЕРО Україна» (отримувач: ТОВ «РАБЕН Україна», вул. Броварська 150, смт Велика Димерка, Київська область, 07442). 

Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє про виявлення арахiсового бiлка у харчовiй добавці соєвий лецитин, що експортувалася з Нiдерландiв до України (отримувач: ТОВ «Cacaomill», вул. Гагарiна 26, оф. 410, м. Бровари, Київська область, 07400 та ТОВ «Cacaomill» вул. Незалежностi 18, м. Бровари, Київська область, 07400)