Проведене штабне тренування з керівним складом органів управління Уланівської сільської ланки

  • 391

Відповідно до плану основних заходів  цивільного захисту області на 2021 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 року № 38, 24 листопада 2021 року під керівництвом заступника голови Уланівської сільської ради Світлани Якушевської було проведене штабне тренування з керівним складом органів управління Уланівської сільської ланки Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Тема тренування: «Дії органів управління Уланівської сільської ланки Вінницької територіальної підсистеми  єдиної державної системи  цивільного захисту при переведенні з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період»

До тренування залучались: керівний склад органів управління цивільного захисту територіальної громади, керівники територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту, евакуаційна комісія.

У ході штабного тренування відпрацьовано:

1. Переведення цивільного захисту громади з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період.

2. Організація приймання, розміщення та всебічного життєзабезпечення населення, яке підлягає евакуації з районів бойових дій.

 

Під час  проведення штабного тренування здійснено:

  • оповіщення та збір органів управління Уланівської сільської ланки;
  • розгортання та зайняття робочих місць у  пункті управління, організація цілодобової роботи органів управління цивільним захистом робочих груп Уланівської сільської ради;
  • розгортання та організація роботи приймального пункту евакуації та евакуаційної комісії;
  • заслухано керівників спеціалізованих служб щодо виконання заходів плану цивільного захисту на особливий період;
  • відпрацьовано проєкти розпоряджень  сільського голови та інші нормативні документи, щодо організації укриття населення, розміщення та всебічного життєзабезпечення, евакуаційних заходів, переведення цивільного захисту на режим функціонування в особливий період.

 

 

Інші новини

Всі новини