Семінар на тему: «Податкова реформа, бюджет-2022, викуп с.г. угідь, Е-лікарняні та Е-трудові, нова ТТН і зарплатна звітність, габаритно-вантажні штрафи»

  • 761

 

  А Г Р А Р Н И Й    С О Ю З   У К Р А Ї Н И

ОБЛАГРООБ ’ЄДНАННЯ «ВІННИЦЬКА  РАДА СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ»

 

                             

           

Фото без опису

Шановні колеги!

 

   Ставлю Вас до відома, що Центр професійних бухгалтерів України  за підтримки облагрооб’єднання «Вінницька рада сільгоспвиробників» продовжує організацію навчальних семінарів серед аграрних підприємств.

Для керівників, бухгалтерів, юристів, кадровиків та економістів аграрного сектору підготовлено п’ятий у 2021 році семінар на тему: «Податкова реформа, бюджет-2022, викуп с.г. угідь, Е-лікарняні та Е-трудові, нова ТТН і зарплатна звітність, габаритно-вантажні штрафи».

Семінар заплановано провести з виконанням протиепідемічних вимог, визначених постановою КМУ №1236 та постановою МОЗ №18, зокрема, з обмеженням кількості учасників, використанням масок, проведенням дезінфекції, дотриманням дистанції, перевіркою Covid19-сертифікатів про вакцинацію, тестування, одужання від цієї хвороби.

Семінар відбудеться 26 листопада 2021 року, за адресою:

м. Вінниця, вул. Соборна 15 А, (5-й поверх, актова зала).

Семінар пройде з 11.00 до 15.00 годин. Реєстрація з 10-00 год.

Тільки учасники семінару отримують Готові рішення для бухгалтера в електронному вигляді!

Звертаємо увагу! В разі неможливості відвідати семінар, зокрема, через карантинні обмеження, учасник отримує його у відеоформаті. Відеосемінар (13 відеозаписів зі зразками документів у wordі) буде надіслано після оплати на електронну пошту. Друкований Довідник 5/2021, Спецвипуск 5/2021 та Акти виконаних робіт надійдуть Новою поштою або Укрпоштою. Для учасників відеосемінару проводяться он-лайн зустрічі на платформі zoom, на яких можна задати питання лектору та отримати відповідь, взяти учать в обговоренні.

Прошу повідомити керівників аграрних підприємств Ваших територіальних громад про дату і умови семінару та до 24 листопада 2021 року надати список учасників контактній особі:

Метелиця Наталія Віталіївна за тел.: +38(067) 132-15-22, +38(050) 555-01-85, e-mail: ptalavita@ukr.net.

Програма семінару, умови участі та вартість, зміст Спеціального випуску готових рішень у Додатках 1, 2, 3.

Реєстрація на сайті: http://www.cpau.kiev.ua.