30 ЖОВТНЯ У МІСТІ ВІННИЦІ ВІДБУДУТЬСЯ ОСІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ЯРМАРКА

  • 506

Фото без описуЗ метою забезпечення населення області сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробників 30 жовтня 2021 року у місті Вінниці на площі, яка прилягає до ТЦ «Plaza Park» по         вул. Келецькій, 117-Б будуть проводитись осінні

 

сільськогосподарські ярмарки.

До участі у ярмарку рекомендовано залучити підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації.

Перевагу у участі в ярмарках надавати фермерським господарствам та підприємствам сільськогосподарських товаровиробників м’яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів. 

Заїзд учасників на ярмарок буде здійснюватися з 4-х годин ранку за запрошеннями, які будуть надаватися організаторами при заїзді на ярмарок відповідно до сформованих списків.

Графік роботи ярмарку з 8:00 до 15:00.

Участь у ярмарку можлива за умови дотримання рекомендованих цін, які мають бути нижчими ніж на ринках та в торговельних закладах міста Вінниці, пам’ятки учасника (додаток 4), забезпечення безумовного виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та  рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України (додаток 5).

У разі недотримання зазначених вимог, організатори ярмарків залишають за собою право відмовити в участі у ярмарках.

Участь у ярмарках безкоштовна.

Учасники ярмарку повинні обов’язково мати табличку з назвою району (міста), суб’єкта господарювання, ПІБ продавця, цінник на кожен вид товару.

Інформація щодо учасників ярмарку від Вашого району (міста) повинна містити реальний перелік учасників, які прийматимуть участь у заходах.

В зв’язку з обмеженою територією площі біля ТЦ «Plaza Park», кількість учасників може корегуватися.

Всі санітарні та ветеринарні узгодження учасникам ярмарку необхідно провести з територіальними органами Управління Держпродспоживслужби в районах (містах).

 Просимо звертатися до адміністрації Уланівської сільської ради для подання інформації  до Вінницької ОДА в термін до 25 жовтня 2021 року.