22 липня в місці Козятині відбувся масштабний захід – форум "Інвестуй у Вінниччину"

  • 1431

22 липня в місці Козятині відбувся масштабний захід – форум "Інвестуй у Вінниччину",  який відбувається в за ініціативи Вінницької обласної Ради.

У форумі  взяв участь т.в.о. сільського голови Олександр Гоцуляк.

Захід організовано з метою налагодження діалогу між територіальними громадами Вінниччини та інвесторами, а також обміну досвідом з реалізації успішних інвестиційних проектів.

Участь у заході взяли представники структур і організацій, що співпрацюють з Австрійськими, Польськими, Швецькими інвесторами .

Під час Форуму урочисто підписано тристоронній Меморандум про співпрацю між Вінницькою обласною Радою, Вінницькою обласною державною адміністрацією і регіональною філією "Південно-Західна залізниця".

Важливо, що всі громади Вінниччини затвердили стратегії свого розвитку на період до 2030 року, а також конкретні плани дій на наступні три-чотири роки. У цих документах передбачено залучення вітчизняних, зарубіжних інвестицій.

В ході зустрічі було налагоджено відносини з представниками різних країн було домовлено про співпрацю з  Уланівською територіальною громадою, а  також  пропрацьовано механізм програм швидкої допомоги населенню Уланівської територіальної громади.

        

 

Фото без описуФото без опису