73 річниця

  • 439

Той травень в пам’яті людей.

       Фото без опису

 

Шумлять бентежно ранні квіти,

А на траві роса дзвенить

Щасливий день встає над світом,

У небі птаство гомонить

Довкіль шумить   така краса

І пам'ять, пам'ять, вічно юна

У поколіннях незгаса

     Чимало свят дарує нам весна. Та  найбільш зворушливе для нас величне свято Перемоги 9 травня – свято свят. Воно ніколи не затьмариться у віках. В цьому році 73 річниця Перемоги великого народу у страшній, кривавій війні.

    Цього дня  біля пам’ятника скорботна мати відбувся мітинг – реквієм. Ведучі урочистого мітингу проникливими,  хвилюючими словами доносили до присутніх священну пам'ять про героїв, що полягли  на  фронтах  світової війни. Ми у вічному боргу  перед тими  хто віддав своє  життя боротьбі за Перемогу, за обірвану  війною юність, за зразки мужності, силу духу,  самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну землю.

     Зі словом до присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни  звернулася секретар Уланівської сільської ради Задорожнюк  Лариса Григорівна. Подякувала  сивоголовим ветеранам,  учасникам дій на території інших держав та учасникам АТО за мужність і самовідданість, адже ми повинні бути єдиним цілим в подолані всіх негараздів, які випали на долю України. «Всім хто боровся за наше майбутнє – низький уклін, а тим кого немає з нами – вічна пам'ять від кожного з нас».

     Вітаючи всіх  директор  школи Коріненко Г.Б. побажала міцного здоров’я,   родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

     Лунали  побажання довгих років життя, міцного здоров’я, незламності духу, щастя у родинному колі, достатку, віри і впевненості  у завтрашньому дні від голови  ветеранської  організації Козак Л.У.

Не менш хвилюючим і проникливим був виступ солістки Пагурецького сільського клубу Олени Швець з піснею «Білі янголи».

     А на завершення жіночий вокальний ансамбль  сільського клубу виконав  пісню «На могилі сина».

    Ми, українці, повинні пам’ятати, шанувати  героїв, завдяки яким сьогодні живемо.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису