Діти і виховання

  • 362

Тиждень безпеки дитини в Уланівському ДНЗ

Серед актуальних завдань, які вирішує сьогодні дошкільний заклад, чільне місце належить проблемам виховання у дошкільників основ безпеки життєдіяльності.

Навчально-виховна робота з дітьми дошкільного віку повинна забезпечити необхідний рівень знань дитини для безпечного перебування в навколишньому середовищі та вироблення в неї елементарних, доступних віку норм поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Згідно річного плану роботи з 13.05  по 17.05.2019 року в дошкільному навчальному закладі  проходив Тиждень безпеки дитини.

17 травня 2019 року в рамках проведення Тижня безпеки дитини пройшла тематична розвага «Як козенята  вчили вовка правилам безпеки».

Діти дошкільного віку ще малі і беззахисні тож їх потрібно оберігати від небезпечних предметів, ситуацій, обов’язково навчати обережності.

Треба завжди пам’ятати, що дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Тому саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед нами.