Свято

  • 439

Березень – перший місяць весни. Навесні народжується все чарівне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У березні ми відзначаємо свято наших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплинки, перші квіти, зігріті першими сонячними променями – це весна. Разом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день це свято найкрасивішої, найелегантнішої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Одним словом – свято жінок! Мама – перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє  дитина. Матір у всі віки шанували, любили…

Разом із приходом весни в наш дошкільний навчальний заклад завітали святкові ранки 8 березня, що  пройшли з 05.03 по 07.03.2019 року.

Свята проводились у музичному залі, який яскраво оформлений, відповідно тематики свята та пори року.

Вихованці дивували дорослих своїми дзвінками і радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням  віршів та незвершеним дитячим артистизмом. Родзинкою весняних свят стали: прихід весни та різноманітні ігри дітей. Весна завітала у гості до малят, і було надзвичайно приємно бачити щиру радість в їхніх очах. Малята  вітали своїх любимих мам, дарували їм саме найдорожче – свої теплі обійми!

Свято у дитячому садочку – це завжди казка, сповнена позитивними емоціями яскравими кольорами, в якій діти стають маленькими творцями добра і краси.

Фото без опису