Протокол

  • 387

 

У К Р А Ї Н А

ХМІЛЬНИЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

КОМІСІЯ ТЕХНОГЕННО –  ЕКОЛОГІЧНОЇ  БЕЗПЕКИ та НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

 

ПРОТОКОЛ

 

25.05.2020 р.                                 м. Хмільник                                                   №31

 

Головував: голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, голова райдержадміністрації  М.В.Мазурик.

 

Присутні: члени районної комісії з питань ТЕБ та НС (за списком), члени районного оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території Хмільницького району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

1.  Про готовність закладів дошкільної освіти Хмільницького району до відкриття в умовах адаптивного карантину.

 

(Жук А.А., Грушко В.В.)

 

        Проведений моніторинг готовності до відкриття закладів дошкільної освіти Хмільницького району свідчить про відсутність можливості забезпечення в повному обсязі умов послаблення карантинних заходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».

 

        За результатами голосування та з урахуванням обговорень Комісія вирішила:

1. Сільським головам, голові Жданівської ОТГ (Ядвіжина С.З.), начальнику відділу освіти райдержадміністрації (Жуку А.А.)  спільно з  керівниками закладів дошкільної освіти:

1.1. Залишити в силі обмежувальні заходи для закладів дошкільної освіти Хмільницького району, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» для запобігання занесення та поширенню на територію району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Термін виконання: до 22 червня 2020 року

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника голови райдержадміністрації Шевченка Ю.С.

 

              Голова комісії                                                Максим МАЗУРИК

 

             Секретар комісії                                                  Жанна ЯКОБНЮК