Інформація

  • 431

ВІДНОВИМО  ЦЕНТРАЛЬНИЙ  ВХІД У ПАРК

     В зв’язку  з  прийняттям рішення 23 сесії 5 скликання  від 22.01.2009 року №312 про  затвердження  технічної документації   із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки  та видачею на підставі цього рішення  державного акту на право власності на земельну ділянку громадянці  Пашкалян Валентині Казимирівні  було, на нашу думку, незаконно  передано у власність  центральний вхід  у парк ім. Тарноградського.  Центральний вхід був переданий з метою облаштування проїзду до власного будинку Пашкалян  В.К. із вулиці Соборна, однак відповідно до призначення вхід не використовується.  Колишній центральний вхід у парк та стадіон  із моменту його створення було облаштовано  аркою, однак  із видачею державного акту Пашкалян В.К. 27.10.2009 року,  арку було демонтовано  та встановлено біля входу до стадіону.

      Враховуючи неодноразові звернення місцевих жителів с.Уланів, прийнято рішення про необхідність відновлення  центрального  входу в   парк та стадіон. З метою відновлення центрального входу у парк, необхідною умовою є скасування державного акту Пашкалян В.К.

     Просимо усіх небайдужих жителів допомогти будь-якою інформацією щодо колишнього входу в парк (наприклад фото входу, записи в історичних книгах, свідченням свідків, тощо). Інформацію  подавати у сільську раду або  надіслати  на електрону пошту: ulaniv@online.ua.