1 вересня - День знань!

  • 375

Фото без опису1 вересня  привітно відкрила двері Уланівська ОЗШ   І-ІІІ ст., зустрівши            Особливим це свято є для першокласників та одинадцятикласників. Малеча вступає у велику шкільну родину, а  одинадцятикласники незабаром стануть випускниками і покинуть стіни рідної школи.

На шкільне свято завітали: заступник голови обласної державної адміністрації  Крученюк Олександр Васильович, начальник відділу освіти Хмільницької райдержадміністрації  Жук Андрій Артурович,   Уланівський сільський голова Голубенко Сергій Іванович. Від виконкому сільської ради та депутатського корпусу  12 учнів призерів обласних змагань з гандболу та тренер Алєксєєв В.І. були відзначені грамотами та грошовими винагородами.

 Крім того, в 2018 році Уланівською сільською радою були перераховані кошти на харчування пільгових  категорій  учнів та підвіз  із сусідніх  сіл до школи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису