Інформація

  • 348

Фото без опису

Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, інформує, відповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів «Щодо повідомлення RASFF від 19 лютого 2021 року № 2021.0214-fup 6, листа  Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області №СЗ-4.1/433/21 від 25.02.2021 року стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis (presence /25g) у замороженому філе курячому, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: Spd Eko-Grill, Sololka) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію перероблено на м'ясо механічного обвалювання (відправник: Mitmar Sp. z о.о., Glowno) та надіслано до України (отримувачі: ПГІ «Черагро», вул. Львівська, 32, м. Червоноград, Львівська обл., 80100; ТОВ «Фреш Фуд Лоджистікс», вул. Лідавська, 1, м. Луцьк, Волинська обл., 43016; ТОВ «Ексім Фуд», вул. Б. Хмельницького, 10, смт. Куликів, Жовкіський р-н., Львівська обл., 80362).