Святий Миколай

  • 403

Малюки завжди з нетерпінням очікують 19 грудня. Адже в цей час на кришталевих санях їде до нас з неба Святий Миколай  Він не оминає жодної хати, де живе дитина. Слухняним дітям  він кладе під подушку солодощі, а нечемним, щоб нагадати як треба поводитися, - навіть різки.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити в щось незвичайно чарівне. Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Це свято прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і в наш   Уланівський ДНЗ. У святково  прибраній залі діти з різних вікових груп із задоволенням  переглянули святкову програму «Святковий Миколай до дітей завітав» яку підготували діти старшої групи: співали про зиму та Святого Миколая, розповідали вірші, водили хороводи. Діти у віршах та піснях попрохали здоров’я для мами та тата, собі подаруночків та щасливої долі для  всієї родини. Діти познайомилися  з історією виникнення цього свята, дізнались багато цікавого про Миколая Чудотворця, який прославився народі  своїми добрими справами і піклуванням про дітей.

На свято до дітей завітав головний герой – Святий Миколай.  Оскільки всі діти на протязі року були слухняними та ще й підготували для нього  чудове свято, він вручив їм солодкі подарунки – про які подбали Крученюк О.В. – депутат обласної ради, Буткевич Є.В. – голова Хмільницької РДА, Бонсевич З.Г. – голова Хмільницької районної ради, Голубенко С.І. – голова Уланівської сільської ради. Побажали дітям щоб вони були здорові, слухняні, побільше посмішок та радості, щоб в їхніх домівках лунав сміх, щоб кожного року вони отримували подарунки від Святого Миколая та збувалися всі їхні бажання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису