Інформація

  • 366

 

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

 

Шановні пасічники та аграрії Уланова!

В даний час бджільництво, як галузь сільського господарства, динамічно розвивається та інтенсифікується, потребує спільних зусиль щодо вирішення наявних проблем як з боку пасічників, так і з боку аграріїв, зокрема, під час використання пестицидів та агрохімікатів, упорядкування добросусідства тощо.

Одним із взаємовигідних підходів кооперації, пасічника та аграрія є налагоджена робота по запиленню ентомофільних культур медоносними бджолами і відповідно збільшення вирощеної продукції.

До вашої уваги пропонуються покрокові дії та приміри, зразки документів, які рекомендовано використовувати пасічнику у своїй діяльності.

Методичні рекомендації розроблені з метою упередження фактів отруєння бджіл шляхом налагодження комунікативної роботи пасічника та аграрія.

З повагою,

автор методичних рекомендацій, практикуючий адвокат, заступник голови громадської організації «Обласна спілка «Дніпровський пасічник», експерт відділу секторальної політики GFA Consulting Group GmbH (питання маркування, виробництва і продажу меду) Смолов Роман.

За більш детальними роз’ясненнями можливо звернутися за номерами телефонів 050-22-860-77, 098-12-757-12 або на електронну адресу: e-mail: smoIovroman@ukr.net

 

Інформація та зразки документів