Уланівський ДНЗ "Берізка"

  • 407

     В Уланівському ДНЗ «Берізка» завжди вшановуються українські звичаї та традиції. На передодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисту України,які святкували 14 жовтня 2018 року  проведено розвагу «Козацькі забави».

    Свято було проведено музичний керівник Пивовар Л.М.,  вихователями  Присяжнюк О.С., та Чехівська О.М., які  організували справжнє свято для дітей.

    Почесним гостем на святі був учасник АТО – Валюк Сергій Федорович. Всі присутні гучно оплесками привітали цього мужнього чоловіка, який боронив кордони нашої незалежної України.

    Із захопленням  вихованці дошкільного закладу слухали учасника АТО,  який наголосив, що діти є справжніми патріотами України і своїми справами допомагають воїнам боронити рідну державу,  підтримувати бойовий дух. Ця підтримка малят та всього суспільства приведе Україну до очікуваної Перемоги.

    Веселі, щасливі з масою позитивних емоцій вихованці радо ділилися враженнями з  товаришами, вихователями, батьками.

    Хочеться, щоб посмішки ніколи не зникали з дитячих вуст, щоб росли дітки здоровими, сильними духом, щоб цінували братство і згоду, бо ми є нащадками козацького роду.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису