ОБҐРУНТУВАННЯ про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «Послуги з вимощення проїжджої частини дороги щебенем (фр. 40-70 мм.) та щебенево-піщаною сумішшю (фр. 0-40 мм.) на території Уланівської територіальної грома

  • 17

Фото без опису

ОБҐРУНТУВАННЯ

про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»).

 

Загальні відомості:

 

  1. Предмет закупівлі:  «Послуги з вимощення проїжджої частини дороги щебенем (фр. 40-70 мм.) та щебенево-піщаною сумішшю (фр. 0-40 мм.) на території Уланівської територіальної громади: с. Рогинці, Хмільницького району, Вінницької області (код ДК 021:2015 : 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)»
  2. Строк (терміни) надання послуги: з моменту підписання договору до 30.10.2024 року.
  1. Місце поставки матеріалів та надання послуг: Україна, Вінницька обл., Хмільницький р-н, с. Рогинці, а саме:

 

№ з/п

Місце доставки

Спосіб розвантаження товару

Найменування товару

Кількість

(т)

1

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Рогинці

рівномірне розвантаження по усій протяжності вулиці (частини дороги)

Щебенево-піщана суміш фракції 0-40 мм.

 

500

2

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Рогинці

рівномірне розвантаження по усій протяжності вулиці (частини дороги)

Щебінь фракції 40-70 мм.

 

80

 

Якісні характеристики:

 

Послуги повинні надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил з додержанням Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища» та доповнень до них, Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, затверджених Наказом Міністерства охорони здоров’я України 17.03.2011 №145, Правил благоустрою Уланівської ТГ, затверджених відповідним рішенням Уланівської сільської ради та інших діючим нормативно-технічних документів.

Матеріал, який буде використовуватися для виконання послуг, повинен відповідати загальнообов’язковим вимогам, нормам і правилам, встановленим на території України. У складі пропозиції Учасник повинен це підтвердити наступними документами:

  • сертифікат(и) відповідності, сертифікат(и) якості тощо;
  • радіаційний сертифікат(и)/ сертифікат(и) радіаційної якості сировини тощо.

Вміст сторонніх забруднюючих домішок, видимих неозброєним оком – не допускається.

Учасник в складі своєї тендерної пропозиції повинен надати дані про країну походження матеріалів, які він буде використовувати у ході виконання послуг (у довільній формі).

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість надання послуг відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

Техніка надається в справному технічному стані з водієм та заправлена паливно-мастильними матеріалами, повинна мати технічній огляд, необхідні розпізнавальні знаки.

Виконавець несе повну матеріальну відповідальність за охорону своєї техніки, її комплектуючих та паливно-мастильних матеріалів.

Поставка матеріалів і надання послуг здійснюється відповідно до заявок Замовника, наданих у будь-якій зрозумілій формі (письмово та/або в телефонному режимі).

Доставка – насипом у спеціалізованих транспортних засобах.

Мінімальна партія поставки – 30 тон.

Постачання матеріалів здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника з дотриманням умов захисту довкілля.

 Вага кожної відвантаженої партії повинна бути підтверджена документально, та може бути перевірена методом контрольного зважування за рахунок Учасника в присутності представника Замовника.

Вартість годин роботи техніки обліковується з моменту прибуття на об’єкт і моменту вибуття з об’єкту.

Сума тендерної пропозиції повинна бути складена з урахуванням усіх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, вартості матеріалів та інших витрат.

До розрахунку ціни входять усі види послуг, у тому числі і ті, які доручаються для виконання субпідрядникам.

Витрати Учасника, повʼязані з підготовкою та поданням тендерної пропозиції не відшкодовуються (в тому числі і у разі відміни торгів чи визнання торгів такими, що не відбулися).

 

Примітки:

У місцях, де тендерна документація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує послуги певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, слід вважати в наявності вираз «……….або еквівалент». Якщо учасник надає тендерну пропозицію на еквівалентні послуги, то учасник повинен надати порівняльну таблицю із зазначенням найменування послуг та запропонованого учасником еквіваленту. До кожного еквівалента додається копія паспорту якості або іншого документа, що містить технічні характеристики послуг.

Учасники зобов’язані надати в складі тендерної пропозиції це технічне завдання підписане Учасником на кожному аркуші.

Невиконання вимог цього додатку тендерної документації у пропозиції Учасника призводить до її відхилення.

 

Кількісні характеристики:

 

 

 


п/п

Найменування робіт і витрат

Одиниця
виміру

Кількість

1

Улаштування дорожніх корит

маш-год

24

2

Доставка та рівномірне розвантаження по усій протяжності вулиці (частини дороги) матеріалу до місця підсипання:

    • щебенево-піщана суміш (фр. 0-40 мм);
    • щебінь (фр.40-70 мм).

Разом:

 

 

 

т

т

т

 

 

 

500

80

580

3

Улаштування підстильних та вирiвнювальних шарів

основи матеріалом для підсипання (послуги грейдера)

маш-год

48