Відбулася конференція освітян Уланівської ТГ

  • 28

28 серпня 2024 року в Уланівській громаді відбулася серпнева конференція, учасниками якої стали  директори закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти  та  керівники позашкільних навчальних закладів. У роботі конференції взяв участь Олександр Гоцуляк, голова Уланівської сільської ради, який привітав освітянську родину  з початком  навчального року, висловив подяку педагогам  за терпіння, мудрість, щоденну сумлінну працю, готовність до нововведень  роботи в умовах війни.

      Про досягнення та виклики, з якими зіткнулися  освітні установи протягом минулого року та ключові завдання, пріоритети на 2024-2025 навчальний рік розповіла Валентина Шевченко, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Уланівської сільської ради.  Також обговорювались питання щодо подолання освітніх втрат, впровадження інноваційних методик навчання, створення комфортного середовища для учнів та вихованців.

    Кращим педагогам були вручені грамоти Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації,  грамоти Уланівської сільської ради, грамоти відділу освіти, культури, молоді і спорту Уланівської сільської ради.

    Освітян привітали вихованці  КЗ «Уланівська школа мистецтв» та аматорський народний ансамбль «Сузір’я».

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису