Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 67

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Оприлюднюється на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»                                                    
 

Найменування замовника: Уланівська сільська рада;

Місцезнаходження замовника: вулиця Миру, 9, с. Уланів, Хмільницький район ,Вінницька область, 22032;

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04331834;

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів Уланівської сільської ради ДК 021:2015:71250000-5 – Архітектурні, інженерні та геодезичні послуги;

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-08-07-010339-а;

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі : очікувану вартість визначено виходячи з середньої ціни на ринку, яка склалась на даний час, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про вартість таких послуг, що містяться у відкритому доступі, на підставі розрахунку очікуваної вартості товарів/робіт/послуг методом порівняння ринкових цін, беручи до уваги наказ Мінекономіки від 18.02.2020 р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (із змінами);

Розмір бюджетного призначення: 80000 грн. (Вісімдесят  тисяч гривень 00 коп.) з урахуванням ПДВ , відповідно до бюджету Уланівської сільської ради на  2024 рік.

 

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

Виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів Уланівської сільської ради

ДК 021:2015:71250000-5 – Архітектурні, інженерні та геодезичні послуги

1. Назва послуги Виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів Уланівської сільської ради.

 

2. Підстава – Земельний кодекс України, Закон України «Про землеустрій», Рішення 44 сесії Уланівської сільської ради  8 скликання № 1433 від 14.03.2024 р.:Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо встановлення(зміни) меж населених пунктів Уланівської сільської ради.

 

3. Замовник: – Уланівська сільська рада .

 

4. Виконавець - _______________________________________________________________.

 

5. Місце розташування об’єкта – територія Уланівської сільської ради.

6. Об’єм послуги – послуги включають Виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів Уланівської сільської ради.

7. Характеристика об’єкта, щодо якого надаються послуги: Територія Уланівської сільської ради, а саме:

№ з/п

Назва населеного пункту

Орієнтовна площа населеного пункту, га

1.

с.Уланів

       560,70

2.

с.Пустовійти

       189,50

3.

с.Зозулинці

       127,80

 

8.Вихідні дані:

8.1. Рішення 44 сесії Уланівської сільської ради 8 скликання №1433 від 14.03.2024 р.: Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення(зміни) меж населених пунктів Уланівської сільської ради.

8.2. Збір вихідних даних для виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів Уланівської сільської ради здійснюється Виконавцем робіт, співпрацюючи із службами, організаціями та установами, які зберігають документи, що є вихідними даними.

8.3. За результатами здійснення заходів із землеустрою мають бути розроблені проекти землеустрою щодо встановлення меж населених пунктів Уланівської сільської ради, відомості про межі населених пунктів повинні  бути внесені до Державного земельного кадастру.

 

9.Вимоги до послуги:

        Надані послуги повинні відповідати вимогам наступних нормативно-правових актів:

       - Земельного кодексу  України;

       - Закону України «Про землеустрій»;

       - Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою КМУ від 05.06.2019 № 476;

       - Закону України «Про Державний земельний кадастр»;

       - Постанови КМУ «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 року № 1051.

         Виконавець зобов'язаний здійснити:

  • проведення кадастрової зйомки;
  • формування земельної ділянки відповідно до вимог земельного законодавства, нормативно - правових актів, норм і правил;
  • складання документації  із землеустрою та обмінних файлів;
  • супровід і захист своєї роботи самостійно до досягнення результату і надання послуги в повному обсязі.

        Послуги, супутні для досягнення остаточної мети виконання замовлення, окремо не сплачуються Замовником, а входять у запропоновану вартість. У разі внесення змін до законодавчих та нормативно – правових  актів, Виконавець зобов'язаний  привести весь комплект документації у відповідність до внесених змін.

 

10.Матеріали, які подаються за результатами надання послуги:

         - оригінал технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності у вигляді сформованої справи на паперовому носії в одному примірнику;

         - оптичний диск із сканованою  документацією у форматі pdf та обмінним  файлом у форматі xml;

         - витяг з Державного земельного кадастру про сформовану  земельну ділянку  за результатами здійснення заходів з інвентаризації землі.