В ЗДО с. Уланів продовжуються будівельні роботи/ Програма з відновлення України

  • 80

В рамках реалізації субпроєкту ПВУ "Капітальний ремонт (санація) Уланівського закладу дошкільної освіти комунальної власності Уланівської сільської ради за адресою Вінницька область, Хмільницький район, село Уланів вул. Миру 19" продовжуються будівельні роботи.

Фото без опису

 

На сьогодні стан виконання робіт виглядає наступним чином:

  • Корпус «В» (вікна – 100%, фасад – нанесена декоративна штукарка, покрівля – 90%).
  • Перехід (вікна – 100%, фасад – утеплений, прошпакльований клеєм, покрівля –  0%).
  • Корпус «А» (вікна – 70%, фасад – в процесі утеплення, покрівля – 0%).

Програма з відновлення України - безповоротний кредит, котрий фінансує Європейський інвестиційний банк, координує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, а кінцеві бенефіціари на місцях, за підтримки Технічної допомоги ПРООН, реалізовують проекти.

В рамках такої співпраці до Уланівської громади  25.06.2024 р. був здійснений плановий візит спеціалістів Технічної допомоги ПРООН: Галини Кудри, Тамари Бойко та Ірини Покотильської. Зустріч, за участі представників сільської ради, фінансового управління, підрядника, технічного нагляду та відділу освіти, культури, молоді і спорту Уланівської сільської ради, почалась за круглим столом переговорів, а продовжилась безпосередньо на будівельному майданчику. Були обговорені всі питання стосовно реалізації проекту.

Також відбулись Загальні збори працівників ЗДО с. Уланів та батьківського колективу. Проведена робота по інформуванню такої категорії зацікавлених сторін, як батьки. Начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Уланівської сільської ради, Шевченко Валентина Михайлівна та головний спеціаліст-юрист відділу освіти, культури, молоді і спорту Уланівської сільської ради, Садова Вікторія Вікторівна ознайомили присутніх з інформацією по субпроекту ПВУ та пояснили важливість залучення батьків до його реалізації.

 

Пропозиції та скарги щодо реалізації субпроєктів ПВУ приймаються на адресу електронної пошти  osvita.ulaniv@ukr.net.

У скарзі або пропозиції має бути чітко зазанчено суть питання, пропозиції чи скарги та сформульовані вимоги заявника (заявників). Письмове зверненя повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати та направлене на адресу електронної пошти в форматі pdf.

Термін розгляду та вирішення пропозиції/скарги не може перевищувати 30 календарних днів з дня її надходження. У разі, коли порушені у пропозиції/скарзі питання неможливо вирішити впродовж зазначеного терміну, голова Робочої групи встановлює необхідний термін для їх розгляду, про що повідомляється заявникові (заявникам). При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у пропозиції/скарзі, не може перевищувати 45 календарних днів.

 

Прізвище, ім’я, по-батькові заявника

 

Контактна інформація заявника (заявників): поштова та електронна адреси, телефон; спосіб і мова комунікації та отримання відповіді

 

Питання, порушене в скарзі/суть пропозиції

 

Дата

 

Підпис

 

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар