Весняна акція з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів Уланівської територіальної громади

  • 51

Фото без опису

         Відповідно до розпорядження сільського голови від 01.03.2024 року № 42-ОС на території  населених пунктів Уланівської територіальної громади у період березень-квітень 2024 року проводиться весняна акція з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів. Головна мета акції – підвищення рівня свідомості мешканців громади в питаннях, що стосується збереження безпеки навколишнього середовища.                                                                                                                                

         Планується провести роботи з ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих звалищ відходів у межах лісосмуг, вулиць та доріг населених пунктів; розчистка узбіч доріг від сміття та захаращень. Адже порушення правил поводження з побутовими відходами призводить до розповсюдження інфекцій, забруднення навколишнього середовища, все це опосередковано  впливає на здоров’я людей - через повітря, грунт, воду тощо.       

         Тому, закликаємо усіх небайдужих мешканців нашої громади підтримати Всеукраїнську соціально-екологічну акцію та посприяти у здійсненні спільних заходів з санітарної очистки в день благоустрою.

Адже, чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять.