Шановні жителі Уланівської ТГ!

  • 80

Фото без опису

Чистота – чи не найголовніший атрибут затишку й комфорту Нашої громади. Це багато квартир та приватних будинків. Одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, Уланівської територіальної громади. Адже чистота Уланівської територіальної громади  – справа спільна для всіх і кожного.

          Після зими комунальники, як зазвичай, візьмуться за весняне прибирання. Однак лише спільними зусиллями громадськості, мешканців кожного будинку, кожного працівника ми можемо зробити нашу Уланівську територіальну громаду чистішою, охайнішою, красивішою.

          Головними напрямками роботи в період весняно-літнього прибирання  є загальне прибирання території Уланівської територіальної  громади  після зимового періоду; зняття сухостійних, аварійних дерев, кронування гілок дерев, уражених омелою; висадка дерев, кущів та квітів; відновлення зовнішнього освітлення; ліквідація сміттєзвалищ, встановлення додаткових урн для сміття. А відтак закликаємо громадян та керівників підприємств, установ, організацій та всіх форм власності зобов’язано виконати благоустрій закріплених та прилеглих територій, висадити дерева, кущі, квіти.

 

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради.