Обговорення тарифів на послуги з централізованого водопостачання!

  • 116

Фото без опису

            Комунальне підприємство «Уланівкомунсервіс» звернулося до виконавчого комітету Уланівської сільської ради з клопотанням затвердити нові тарифи на централізоване водопостачання на території Уланівської територіальної громади.

            Комунальним підприємством розраховано плановий тариф на послугу з централізованого водопостачання. Загальний розмір скоригованого тарифу на послуги централізованого водопостачання, становить: – 45,00 грн. м3 (з ПДВ).

            На зміну тарифів в першу чергу вплинули умови зростання основних складових тарифів, зокрема, вартості електричної енергії, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів виникла невідповідність діючих тарифів фактичними витратами з надання послуг з централізованого водопостачання, це в свою чергу негативно відображається на діяльності КП «Уланівкомунсервіс»           

            При формуванні тарифів враховано економічно обґрунтовані планові витрати, визначені на підставі державних та галузевих нормативів (норм) витрат ресурсів у тому числі галузевих технологічних нормативів використання питної води з урахуванням основних особливостей технологічних процесів конкретного виробництва техніко – економічних розрахунків та кошторисів, ставок податків і зборів (обов’язкових платежів) та цін на матеріальні ресурси та послуги у плановому періоді.

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» (із наступними змінами) та «Про житлово-комунальні послуги» та Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» , наразі розпочато обговорення планового тарифу. Після завершення обговорення, врахувавши усі зауваження та пропозиції, тариф розглядатимуть на виконкомі.

            Громадяни, які проживають на території громади та користуються послугами водопостачання можуть долучитися до обговорення нових тарифів. Це стосується сіл в яких послуги з централізованого водопостачання надаються комунальним господарством.

            Зауваження та пропозиції приймаються до КП «Уланівкомунсервіс» з 03.01.2024р. по 10.01.2024р. (включно) у письмовому та/або електронному вигляді за адресою:Вінницька область, Хмільницький район вулиця Соборна, 62.

Тел. 0678707237; 0961806490, Email  ulaniv_jkg@ukr.net

           Обговорення тарифів на послуги з централізованого водопостачання відбудеться 11.01.2024 року о 10.00 год. у будинку культури с. Уланів.