Відкриття пам’ятної дошки в с Маркуші

  • 359

Сьогодні, 05 жовтня 2023 року,  в с. Маркуші відбулось відкриття пам’ятної дошки нашому ЗАХИСНИКОВІ

Слободянюку Віталію Олександровичу

який загинув, захищаючи територіальну цілісність, незалежність та суверинітет нашої держави.

 

Слободянюк Віталій Олександрович народився 15 серпня 1985 року в Одеській області. В восьмирічному віці переїхав в село Маркуші Хмільницького району, Вінницької області. Проживав з бабусею.

В 2002 році закінчив Маркушівську загальноосвітню школу. Після закінчення школи навчався у Вінницькому технологічно-промисловому коледжі за спеціальністю «кухар». По закінченню навчання працював в Одесі на будівництві. Згодом знову повернувся до села Маркуші. Працював різноробочим.

2015 року брав участь в АТО. 03 квітня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ у званні солдат на посаді номер обслуги мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону у в.ч. А7013

Загинув 05 жовтня 2022 року в м. Оріхове Запоріжської області під час артилерійського обстрілу.

Захоронений в м. Теплодар Одеської області.

 

      На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїнові були присутні сільський голова Олександр Гоцуляк, заступник сільського голови, старости старостинських округів, почесна варта, рідні, друзі та односельчани загиблих.

       Право відкрити меморіальну дошку надали мамі загиблого – ОЛЬЗІ МИКОЛАЇВНІ

 

     Для освячення меморіальної дошки запрошено Духовенство ПЦУ Хмільницького благочиння на чолі із Благочинним Іваном Пукасом.

 

        Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті ГЕРОЯ-земляка та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність та волю України.

 

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису