ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з прокату грейдера для розгортання щебенево-піщаної суміші, планування та вимощення проїжджої частини доріг,розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

  • 105

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з прокату грейдера для розгортання щебенево-піщаної суміші, планування та вимощення проїжджої частини доріг,розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі : «Послуги з прокату грейдера для розгортання щебенево-піщаної суміші, планування та вимощення проїжджої частини доріг , (код національного класифікатора ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 45520000-8- «Прокат обладнання з оператором для виконання земляних робіт)».

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  Відкриті торги з особливостями, UA-2023-09-29-007933-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 525 000,00 грн. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Для визначення очікуваної вартості використано загальнодоступну інформацію щодо цін наданий вид послуг, яка міститься у відкритих джерелах так і інформацію, отриману шляхом ринкових консультацій (запитів ціни), а саме: замовником отримано цінову пропозицію від КП «Уланівкомунсервіс»,ФОП Міньковський С.В. та ПП «Володимерець-Агрошляхбуд».

Розмір бюджетного призначення: 525 000,00 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом. Плановий обсяг наданих послуг:  1 послуга.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Термін поставки товару- з дати укладання договору-  по 30 листопада 2023 р.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі –технічні вимоги до предмета закупівлі:                                                                             «Послуги з прокату грейдера для розгортання щебенево-піщаної суміші, планування та вимощення проїжджої частини доріг»

 

              1. Загальні відомості:

       1.1. Необхідний обсяг послуг з розгортання щебенево-піщаної суміші 4 350 тонн.

       1.2. Орієнтовний загальний час роботи – 600 маш/год.

       1.3. Строк (термін) надання послуг: з моменту складання договору до 30 листопада 2023 року.

       1.4. Виконавець повинен надати замовнику послуги, якість яких відповідає загальним вимогам до таких послуг (стандартам, технічним умовам, іншій технічній документації, яка встановлює вимоги до їх якості тощо).                              

   1.5. Надання послуг виконується відповідно до заявок Замовника. Заявка здійснюється Замовником у будь-якій зрозумілій формі (письмово та/або в телефонному режимі).

  1.5.1. Згідно отриманої заявки Виконавець забезпечує оперативне виконання послуг (транспорт повинен прибути на місце надання послуг протягом 24 годин від моменту замовлення або в термін зазначений Замовником), виконання даної вимоги підтверджується Учасником наданням у складі тендерної пропозиції гарантійного листа.

      1.6.  Під час надання послуг Виконавець зобов’язується дотримуватись передбачених чинним законодавством вимог щодо застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі тих, що передбачені згідно з Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища», Законом України «Про відходи», на виконання даної норми Учасник надає відповідну довідку.

       1.7. Виконавець повинен надавати послугу спеціальною технікою в справному технічному стані  на якій працюють кваліфіковані працівники. Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно, в повному обсязі.

  1.7.1. Учасник гарантує  справність транспортних засобів, на випадок поломки  або проведення технічного обслуговування транспортних засобів, Виконавець повинен протягом 48 годин з моменту інформування його Замовником, надати аналогічний транспортний засіб, на підтвердження даного вимоги  Учасник надає у складі тендерної пропозиції гарантійний лист.

  1.7.2.  Учасник в складі своєї тендерної пропозиції повинен надати детальні технічні характеристики техніки, яка буде використовуватись для надання послуг Замовнику.

  1.8. Вимоги до виконання розрахунку договірної ціни пропозиції:

       1.8.1. Учасник розраховує ціну своєї пропозиції за ціною роботи автогрейдера за 1 маш/годину.Учасник визначає ціни на роботи/послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

       1.8.2.  Ціну пропозиції слід визначати відповідно до вимог технічного завдання щодо термінів закінчення надання послуг, технології надання послуг, використання конкретних матеріалів, якості послуг, а також з дотриманням діючих норм і правил експлуатації техніки і безпечних умов праці.      

      1.8.3. Ціна пропозиції, за яку Учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів надання робот/послуг на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для виконання зазначених робіт/послуг та поточних цін на них.

      1.8.4. Заправка, обслуговування та ремонт техніки забезпечується Виконавцем, а їх вартість врахована в пропозиції. Вартість послуг обраховується з урахуванням вартості витрачених паливно - мастильних матеріалів та необхідних транспортних витрат Учасника, заробітної плати працівників.

      1.8.5. Не врахована Учасником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

      1.8.6. Вартість пропозиції та всі інші ціни повинні бути чітко визначені.

      1.8.7. Пропозиція учасника, в ціну якої включені будь-які витрати, понесені ним у процесі здійснення процедури закупівлі та укладання договору про закупівлю, відхиляється замовником.

       1.9. У разі неякісного надання відповідних послуг, які не відповідають вимогам Замовника, Виконавець зобов'язаний виправити недоліки та надати послуги без додаткової оплати протягом 72 годин після отримання зауважень, про що Учасник у складі своєї тендерної пропозиції надає гарантійний лист.

       1.10. Виконавець зобов’язується відшкодувати збитки, пов’язані із псуванням або втратою майна Замовника або третьої особи, що знаходиться в місцях надання послуг, нанесених з вини працівників Виконавця, у визначеному чинним законодавством України порядку.

        1.11. Виконавець несе відповідальність за пошкодження комунікаційних та інженерних мереж, а також іншого майна, яке знаходиться на території надання послуг (Об’єкті).

       1.12. Виконавець несе відповідальність за дотримання його персоналом всіх вимог і правил техніки безпеки, охорони праці та пожежної безпеки на об’єкті Замовника.

       1.13. Після закінчення надання послуг Виконавець надає Замовнику Акти наданих послуг (виконаних робіт) для оплати таких послуг. 

             

2. Обсяг виконання робіт

п/п

Найменування послуг

Одиниця виміру

Кількість

1

Послуги з прокату грейдера для  планування та вимощення проїжджої частини доріг

маш.-год.

150

2

Послуги з прокату грейдера для розгортання щебенево- піщаної суміші

маш.-год.

450

 

        3. Місце виконання робіт

№ з/п

Місце виконання

Найменування техніки

Технічні вимоги

 

 

1

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с.Чернятинці 

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

 

2

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Чеснівка

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

 

3

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Маркуші

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

 

4

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Ступник

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

5

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Кропивна 

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

6

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Уланів

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

7

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Тараски

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

8

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Пагурці

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

9

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Подорожня

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

10

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Петриківці

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

11

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Сміла

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

12

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Морозівка

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

13

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Лип’ятин

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

14

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Рибчинці

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

15

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Лозна

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

16

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Пустовіти

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

17

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Зозулинці

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

18

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. Скаржинці

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт

19

Вінницька обл., Хмільницький р-н., с. В.Острожок

 

Послуги автогрейдера SEM 922 AWD (або аналогічний за технічними характеристиками

Вага не менше 15 т, ширина відвалу не менше 3,5 м, потужністю не менше 125 кВт