ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі транспортних послуг з перевезення вантажів (щебеню гранітного фр. 5-20 мм), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

  • 233

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі транспортних послуг з перевезення вантажів (щебеню гранітного фр. 5-20 мм), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі».

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі : «Транспортні послуги з перевезення вантажів (щебеню гранітного фр. 5-20 мм)», (код національного класифікатора ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 60180000-3 - «Прокат вантажних транспортних засобів із водієм для перевезення товарів»).

Вид процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями.

 Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-14-007658-a

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Для визначення очікуваної вартості використано загальнодоступну інформацію щодо цін на даний вид товару, яка міститься у відкритих джерелах, а також інформацію, отриману шляхом ринкових консультацій (запитів ціни), а саме: замовником отримано цінові пропозиції від ТОВ«ІНТЕРТРАНС К», ТОВ «ПАРКТРАНС.ЮА», ФОП Смалюхівська Інна Миколаївна, ФОП Козир Світлана Володимирівна.

Розмір бюджетного призначення: 690 000,00 грн. з ПДВ згідно з кошторисом. Плановий обсяг наданих послуг:  1 послуга.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі –технічні вимоги до предмета закупівлі:

Транспортні послуги з перевезення вантажів (щебеню гранітного фр. 5-20 мм) код ДК 021:2015: 60180000-3 - Прокат вантажних транспортних засобів із водієм для перевезення товарів

              1. Загальні відомості:

       1.1. Обсяг транспортних послуг з перевезення вантажів (щебеню гранітного фр. 5-20 мм)  -  3 000 тонн.

       1.2. Строк (термін) надання послуг: з моменту складання договору до 10.11.2023 року.

              1.3. Поставка товару здійснюється відповідно до заявок Замовника. Заявка здійснюється Замовником у будь-якій зрозумілій формі (письмово та/або в телефонному режимі).

              1.4. Місце поставки: Україна, 22032, Україна, Вінницька обл., Хмільницький р-н., населені пункти Уланівської територіальної громади. Поставка у конкретний населений пункт визначається відповідно до фактичної потреби Замовника та визначається (вказується) у замовленні на відповідну партію товару.

       1.5. Виконавець під час надання послуг самостійно та за власний рахунок забезпечує себе паливно-мастильними матеріалами та іншими товарами (послугами, роботами), матеріалами, обладнанням та технікою, необхідними для своєчасного і якісного надання послуг Замовнику, та які передбачені умовами тендерної документації.

       1.6. Після закінчення надання послуг Виконавець надає Замовнику Акти наданих послуг (виконаних робіт) для оплати таких послуг. 

 

              2. Якісні характеристики:

№ з/п

Найменування техніки

Технічні вимоги

Од.

виміру

Кі-ть

 

 

1

Транспортні послуги з перевезення вантажу автомобілем самоскидом ЗІЛ-ММЗ 4502 (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вантажопід’ємність не менше 6 т., об’єм кузова не менше 5 м.куб., потужністю не менше 150 к.с.

 

 

одиниць

 

 

1

 

 

2

Транспортні послуги з перевезення вантажу автомобілем самоскидом SCANIA P380 (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вантажопід’ємність 20-25 т., об’єм кузова не менше 16 м.куб., потужністю не менше 380 к.с.

 

 

одиниць

 

 

2

 

 

3

Транспортні послуги з перевезення вантажу автомобілем сідловим тягачем MAN TGX з напівпричепом-самоскидом (або аналогічний за технічними характеристиками)

Вантажопід’ємність 25-30 т., об’єм кузова не менше 30 м.куб., потужністю не менше 440 л.

 

 

одиниць

 

 

1

 

       2.1. Виконавець повинен надавати послугу спеціальними автотранспортними засобами, а саме необхідні: маловантажні, середньовантажні, великовантажні засоби, на яких працюють кваліфіковані працівники. Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно, в повному обсязі, для підтвердження даної вимоги учасник має надати довідку/гарантійний лист про наявність такої техніки (у довільній формі).

       2.2. Виконавець повинен надати замовнику послуги, якість яких відповідає загальним вимогам до таких послуг (стандартам, технічним умовам, іншій технічній документації, яка встановлює вимоги до їх якості тощо). 

       2.3. Під час надання послуг Виконавець зобов’язується дотримуватись передбачених чинним законодавством вимог щодо застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі тих, що передбачені згідно з Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища», Законом України «Про відходи», на виконання даної норми Виконавець надає відповідну довідку.                             

              2.4. У разі неякісного надання відповідних послуг, які не відповідають вимогам Замовника, Виконавець зобов'язаний виправити недоліки та надати послуги без додаткової оплати протягом 72 годин після отримання зауважень, про що Виконавець у складі своєї тендерної пропозиції надає гарантійний лист.

       2.5. Виконавець зобов’язується відшкодувати збитки, пов’язані із псуванням або втратою майна Замовника або третьої особи, що знаходиться в місцях надання послуг, нанесених з вини працівників Виконавця, у визначеному чинним законодавством України порядку.

       2.6. Виконавець несе відповідальність за пошкодження комунікаційних та інженерних мереж, а також іншого майна, яке знаходиться на території надання послуг (Об’єкті).

 

              3.  Інформація про кількісні та технічні характеристики предмета закупівлі:

п/п

Найменування послуг

Одиниця виміру

Кількість

 

1

Транспортні послуги з перевезення щебеню  гранітного фракції 5-20 мм (насипом)

 

тонна

 

3 000

 

           4. Вимоги до виконання розрахунку договірної ціни пропозиції:

 

4.1. Учасник визначає ціни на роботи/послуги, які він пропонує надати з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені.

4.2. Ціна пропозиції (договірна ціна) Учасника означає суму, за яку Учасник передбачає виконати замовлення та надати роботи/послуги, передбачені в технічному завданні замовника.     

4.3. Ціна пропозиції, за яку Учасник згоден виконати замовлення, розраховується виходячи з обсягів надання робот/послуг на підставі нормативної потреби в трудових і матеріально-технічних ресурсах, необхідних для виконання зазначених робіт/послуг  та поточних цін на них.

4.4. В ціні пропозиції, за яким Учасник бажає взяти участь, визначається вартість усіх запропонованих до надання робіт/послуг, а саме заправка, технічне обслуговування, ремонт техніки забезпечується Виконавцем послуг.

4.5. Не врахована Учасником вартість окремих робіт/послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

4.6. Ціну пропозиції слід визначати відповідно до вимог технічного завдання щодо термінів закінчення надання робіт/послуг, технології надання робіт/послуг, використання конкретних матеріалів, якості робіт/послуг, а також з дотриманням діючих норм і правил експлуатації техніки і безпечних умов праці.

4.7. Вартість пропозиції та всі інші ціни повинні бути чітко визначені.

4.8. Пропозиція учасника, в ціну якої включені будь-які витрати, понесені ним у процесі здійснення процедури закупівлі та укладання договору про закупівлю, відхиляється замовником.