ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі відсіву гранітного з доставкою фракції 0-5 мм, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

  • 135

Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі відсіву гранітного з доставкою фракції 0-5 мм, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі : «Відсів гранітний з доставкою фракція 0-5 мм (код національного класифікатора ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 14210000-6 «Гравій, пісок, щебінь і наповнювачі)».

Вид процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями.

 Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-13-012048-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 300 000,00 грн. Очікувану вартість предмету закупівлі визначено у відповідності до наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з врахуванням кошторисних призначень та потреби. Для визначення очікуваної вартості використано загальнодоступну інформацію щодо цін на даний вид товару, яка міститься у відкритих джерелах, а також інформацію, отриману шляхом ринкових консультацій (запитів ціни),  а саме: замовником отримано цінові пропозиції від ТОВ «Іванівський кар’єр»,  ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр», ФОП Смалюхівська Інна Миколаївна, ТОВ «Славресурс».

Розмір бюджетного призначення: 300 000,00 грн.  з ПДВ. Плановий обсяг товару:  1 000 тонн.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Термін поставки товару- з дати укладання договору-  до 10 листопада 2023 року.

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі:

   Загальні відомості:

    1. Предмет закупівлі: «Відсів гранітний з доставкою фракція 0-5 мм  (код ДК 021:2015: 14210000-6 - Гравій, пісок, щебінь і наповнювачі )».
    2. Поставка товару здійснюється відповідно до заявок Замовника. Заявка здійснюється     Замовником у будь-якій зрозумілій формі (письмово та/або в телефонному режимі), строк поставки товарів  до  10 листопада 2023 року транспортом та за рахунок Постачальника.
    3. Місце поставки: Україна, 22032, Вінницька обл., Хмільницький р-н, населені пункти Уланівської територіальної громади, поставка у конкретний населений пункт визначається відповідно до фактичної потреби Замовника та визначається (вказується) у замовленні на відповідну партію товару.
    4. Навантажування здійснюється силами та за рахунок Постачальника. Товар відвантажують насипом у спеціалізовані транспортні засоби.
    5. Постачальник підтверджує (фіксує) кожну партію на вагову відповідність товару шляхом зважування.

Якісні характеристики:

№ з/п

Вимоги  замовника

Підтвердження вимог учасником

1

Найменування товару

відсів гранітний фракція 0-5мм

 

2

Розмір фракції щебеню /відсіву (мм)

0-5

 

3

Насипна щільність (т/м3) – не більше

1,50

 

4

Вміст зерен пластинчастої та голчастої  форми, % - не більше

-

 

5

Марка за міцністю -  не менше

1400

 

6

Вміст пилуватих і глинуватих частинок, % - не більше

7,9

 

7

Марка за морозостійкістю – не менше

-

 

8

Сумарна питома активність природних радіонуклідів – радіаційно-гігієнічна характеристика класс І

клас 1

 

    1. Якість Товару, що є предметом закупівлі, повинна відповідати ДСТУ Б В.2.7-210:2010 «Будівельні матеріали. Пісок із відсівів дроблення вивержених гірських порід для будівельних робіт» або іншим чинним стандартам ( ДСТУ) для даного виду Товару.
    2. Всі товари, які пропонує Учасник повинні бути новими (такими, що не були у користуванні).
    3. Товар не повинен вміщувати сторонніх забруднюючих домішок у вигляді рослинного ґрунту, деревини, каміння, шматків металу тощо, видимих неозброєним оком.
    4. Учасник в складі своєї тендерної пропозиції повинен надати дані про країну походження сировини (у довільній формі).
    5. При виявленні Замовником невідповідної якості Товару Постачальник гарантує заміну неякісного товару за власний рахунок, про що Учасник у складі своєї тендерної пропозиції надає гарантійний лист.

 

Кількісні характеристики:

 

з/п

Найменування Товару та його характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1

Відсів гранітний з доставкою фракція 0-5 мм

тонна

1 000