ДОСЛІДЖУЄМО, СТАВИМО ЦІЛІ, ВІРИМО В УСПІХ!

  • 94

Фото без опису

Ми разом на цьому шляху з U-LEAD з Європою, Регіональним офісом «U-LEAD» у Дніпропетровській області та експертами з безпеки громади U-LEAD з Європою.

 

Протягом 8-9 серпня заступник сільського голови Світлана Якушевська та інспектор з цивільного захисту населення Уланівської сільської ради Тетяна Кондратюк взяли участь у фінальному етапі мережі щодо розробки плану впровадження Програми забезпечення безпекового простору  Уланівської територіальної громади. Розглянуто питання щодо принципів формування програми, основні етапи підготовки плану впровадження програми, визначення ролей та відповідальності учасників процесу, дорожню карту розробки і впровадження програми та інструменти інтегрованої оцінки та моніторингу результатів програми.

    Спільні напрацювання стануть основою зі створення Програми безпечного простору громади, яка передбачає комплексний підхід до посилення безпеки, що базується на потребах громади та має на меті розвиток спроможностей учасників у сфері безпеки та гарантує стійкість її результатів.