Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру у селі Тараски на вулицю "Нацгвардійця Василя Мариніча» с. Тараски Хмільницького району Вінницької області

  • 160

Фото без опису 

1. Організатор громадського обговорення: Виконавчий комітет Уланівської сільської ради.

2. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати): вулиця Миру села Тараски Хмільницького району Вінницької області на вулицю "Нацгвардійця Василя Мариніча» села Тараски Хмільницького району Вінницької області.

3. Пропозиції щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці Миру  у селі Тараски на вулицю "Нацгвардійця Василя Мариніча»          с. Тараски Хмільницького району Вінницької області.

4. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо зміни назви (перейменування) об’єкта права власності: Виконавчий комітет Уланівської сільської ради відповідно до звернення. 

5. Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення яке відбудуться 09 березня 2023 року о 10:00 год. у селі Тараски  у формі електронної консультації та буде тривати до 10 травня 2023 року.

6. Адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: ulaniv_jkg@ukr.net до 10 травня 2023 року включно.

7. Відповідальна особа – в.о. головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради Петро Балацький тел.(0672902066).

8. Пропозиції (зауваження) подаються відповідальній особі у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

9. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: с. Уланів вулиця Соборна, 62 Хмільницького району Вінницької області телефон для довідок (0672902066) ulaniv_jkg@ukr.net

8. Прізвище та ім’я особи, що проводить заходи громадського обговорення: в.о. головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Уланівської сільської ради Петро Балацький

9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 15 травня 2023 року, на офіційному сайті Уланівської сільської ради.