Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі – Автомобіль бортовий JAC N56 Double Cap або еквівалент (UA-2023-02-01-001212-a)

  • 153

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі автомобіля бортового JAC N56 Double Cap або еквівалент, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування замовника: Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

Уланівської сільської ради

Місцезнаходження замовника: 22032, Вінницька обл., Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 43964121

Категорія замовника: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади (відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України « Про публічні закупівлі» 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі:   Автомобіль бортовий JAC N56 Double Cap або еквівалент  (код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» —34130000-7: «Мототранспортні вантажні засоби»).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями, UA-2023-02-01-001212-a

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1 200 000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене  аналізом  ринкової вартості на даний товар, отриманий від потенційних постачальників комерційних пропозицій.    

Розмір бюджетного призначення: 1 200 000,00 грн.  з ПДВ згідно з кошторисом. Плановий обсяг товару: 1 одиниця.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

 

1. Автомобіль бортовий JAC N56 Double Cap або еквівалент – 1 одиниця.

2. Товар повинен бути виготовлений не раніше 2021 року, такий що не був у використанні. Повністю справний, готовий до експлуатації, продуктивність вузлів та агрегатів повинна відповідати характеристикам визначеним заводом-виробником. Встановлені вузли, агрегати та обладнання повинні бути нові та відповідати комплектації заводу-виробника. Усі вимірювальні та індикаторні пристрої повинні бути нові та в робочому стані та відображати об’єктивні параметри. (надати гарантійний лист за підписом уповноваженої особи).

3. Учасник гарантує, що Товар належить йому на праві власності, не перебуває у розшуку, під забороною відчуження, арештом, не є предметом застави та іншим засобом забезпечення виконання зобов'язань перед будь-якими фізичними або юридичними особами, державними органами і державою, а також не є предметом будь-якого іншого обтяження чи обмеження (надати гарантійний лист за підписом уповноваженої особи).

4. Гарантійний термін на автомобіль не менше 3 років або на 100 000 км пробігу, протягом якого Учасник забезпечує сервісне обслуговування та, при необхідності, ремонт (заміну) вузлів та агрегатів за власний рахунок.

5. У складі пропозиції Учасник повинен надати зображення (фото) запропонованого товару з чотирьох сторін, а також фото кабіни та бортів кузова зі всіх сторін, детальні технічні характеристики та опис техніки.

6. Учасник повинен надати гарантійний лист щодо строків поставки (в довільній формі).

7. Учасник повинен надати Замовнику при отриманні товару документи для реєстрації  в органах державної реєстрації транспортних засобів. (надати гарантійний лист за підписом уповноваженої особи).

8. Товар постачається на умовах DDP Інкотермс-2010 учасником за адресою Замовника: 22032, Вінницька область, Хмільницький район, с. Уланів, вул. Соборна, 62 до 28 лютого 2023 року.

9. До вартості своєї пропозиції учасник має включити всі витрати, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортні витрати на доставку товару.

10. У разі поставки неякісного товару, товар повертається учаснику, або підлягає обміну за рахунок учасника.

11. Технічні характеристики зазначені у вимогах до закупівлі являються орієнтовними, тому у пропозиції учасників допускаються відхилення не більше 5% від зазначених характеристик.

* Якщо в тексті тендерної документації або у назві предмету закупівлі, зазначеної у даній процедурі закупівлі (відкритих торгів) є посилання на конкретні торгівельні марки чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, такі найменування товару слід читати у редакції: «або еквівалент»