Шановні керівники підприємств, закладів, установ, мешканці та гості нашої територіальної громади!

  • 326

Фото без опису ВСП Хмільницький РВ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»  висловлює свою повагу та запрошує до тісної співпраці по різних напрямках нашої діяльності відповідно до Сфери акредитації нашої установи.

   Чому саме з нами, запитаєте Ви?

    По –  перше: Ми є державною установою, яка надає, як безкоштовні, так і платні послуги по самим низьким та фіксованим цінам, які не підвищувались з 2019 року.

    По –  друге: лабораторії ВСП Хмільницький РВ  ДУ «Вінницький ОЦКПХ МОЗ України» отримали свідоцтво про технічну компетентність в квітні 2019 року № 01/19-1 від 12.04.2019р та  № 01/19-2, чинне до 11.04.2024р.  Випробувальний центр ДУ «ВОЦКПХ МОЗ У» акредитований відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 Атестат про акредитацію №20832 від 01 червня 2021року, який дійсний до 06 березня 2024р.

   Що входить до Галузі технічної компетентності?

   Харчові продукти та вода питна (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні, паразитологічні випробування), воду відкритих водойм, вода  плавальних басейнів,  змиви з об’єктів зовнішнього середовища, ґрунт, атмосферне повітря, повітря житлових і громадських будинків, повітря робочої зони, вимірювання фізичних факторів тощо.

    Лаборатлорії ДУ «Вінницький ОЦКПХ МОЗ України»  (санітарно-гігієнічна, лабораторія електромагнітних полів та інших фізичних факторів, бактеріологічна) атестовані на право проведення санітарно-гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища та трудового процесу з метою атестації робочих місць. Інформацію про лабораторії внесено до інформаційного переліку та розміщено на офіційному веб-сайті Держпрац (http://dsp.gov.ua/informatsiia-pro-atestovani-laboratorii).

     По – третє: Ми маємо надзвичайно великий досвід практичної роботи! Лише після реорганізації 2013 року вже близько 10 років. Щорічно проводиться близько 5 тис. вимірювань згідно Галузі технічної компетентності. Лабораторні випробування проводяться високваліфікованим персоналом, який проходить безперервний цикл професійного навчання та підтверджує, або підвищує свій кваліфікаційний рівень один раз на 5 років.

  Чи гарантуємо ми достовірність наших результатів?

   Оскільки наші лабораторії відповідають критеріям оцінювання вимірювальних можливостей і визнані технічно компетентними при проведенні вимірювань, тому все обладнання та поживні середовища проходять постійну перевірку якості. Персонал проходить постійні зовнішні та внутрішні перевірки знання та правильності використання методик досліджень.

При потребі звертайтеся в ВСП Хмільницький РВ ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» за адренсою м. Хмільник, вул. Виноградна, 7,  тел.- 2-65-94, електронна адреса labhm_ses@ukr.net