Фонтан

  • 556

Відкриття фонтану 2018 року в селі Уланові.

     Наприкінці квітня проснувся від зимової сплячки Уланівський фонтан, який знаходиться на площі ім. Т.Г. Шевченка в селі Уланів між сільською радою та будинком культури. Територія навколо фонтану викладена тротуарною плиткою, стоять лавочки, квітники. Водограй має круглу форму. З шістьох боків басейн оздоблений декорованою ліпниною у формі мушлів,  у центрі фонтану розташована колона з трьома чашами, з яких стікає вода. Ввечері водяні струмені підсвічуються різнокольоровими лампочками.

Фото без описуФото без опису

     Як починалась діяльність фонтану? В 2017 році сільська рада готувалася до святкування 655- річниці з дня заснування села Уланова. Було прийнято рішення по облаштуванню площі між сільською радою та будинком культури. Думки жителів Уланівської територіальної громади різняться: комусь до вподоби фонтан, комусь ні, деякі громадяни вважають, що  це «гроші на вітер», іншим це місце для відпочинку.

     Фонтан був встановлений в 2017 році.  Відкриття відбулося  під час святкування 655 річниці з дня заснування села Уланова.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Коли хороша погода, чи свято, то навіть наречені йдуть до фонтану фотографуватись. З дітьми погуляти можна, є лавочки, неподалік дитячий майданчик та парк. Робота фонтану також супроводжується світловими ефектами, які надають естетичного вигляду вечірній період.

Фото без опису

     Нова площа не тільки  стала місцем  культурного відпочинку жителів та гостів Уланівської територіальної громади, а й окрасою нашої територіальної громади.