«International Day for Protection of Children»

  • 362

    Фото без опису Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Саме ці прагнення  та  права дитини на щасливе достойне життя стали суттю Міжнародного дня захисту дітей, «International Day for Protection of Children», ? прекрасного  свята радості та надії, але для дітей – це насамперед свято літа і радощів, канікул і дитинства.  

       Фото без опису

 

 

Веселим й цікавим воно стало для вихованців районного Центру дитячої і юнацької  творчості. Діти показали все, чого досягли протягом року  –  і у виставці творчих робіт, і у виступах творчих колективів. Але найцікавішим для гуртківців став квест « У пошуках квітки бажань», тому що вони здолали випробування та надзвичайні пригоди.

 

Фото без опису

       Найприємніший сюрприз очікував дітей наприкінці свята, коли директор Центру Панчук Людмила Миколаївна  разом з грамотами й дипломами від Вінницького обласного центру технічної творчості учнівської молоді вручила  кожному солодкий подарунок. Кошти на подарунки були перераховані  Уланівською сільською радою. Ініціатором цього виступили сільський голова  Голубенко Сергій Іванович й депутати сільської ради.

Фото без опису

Це було свято дитинства, веселощів, творчості, але в Центрі воно продовжується цілий рік!