"Моя перша в житті книга"

  • 2067

У продовж усього життя ми звертаємось  до  книжок. Батьки читали нам казки, вірші, оповідання  коли ми  ще й говорити добре не вміли. Згадаємо свої  перші улюблені книжечки, які роздивлялися, щось згадуючи, уявляючи, фантазуючи.

А коли вивчили літери, навчилися з них складати слова, а зі слів – речення, ми й самі стали читачами.  З дитячих років книжка допомагала нам пізнавати себе і розуміти світ, що нас оточує.

Казки, веселі та сумні вірші, оповідання про сміливих людей, які боролися за щастя народу, про таємниці природи, про те, як живуть люди в далеких і близьких краях. Про все розповідає книжка. Недарма часто – густо трапляється так, що вчасно   прочитаний твір підказує людині вибір життєвого шляху, професії.

Людина, яка любить читати – щаслива людина. Бо навколо неї завжди багато розумних, добрих вірних друзів. І ці друзі книги. Тож будемо читати завжди. І нехай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б однієї сторінки з нової книги.

 

Бібліотека  тісно співпрацює з школою, дитячим садочком. Діти із задоволенням приймали участь у тижні дитячої книги, який проходив у сільській бібліотеці с. Пагурці.

Бібліотекарем Юшко Г.Ф.  було проведено бесіду «Моя перша в житті книга», вікторини,  загадки. Проведено презентацію дитячих періодичних видань в дитячому садочку. Дякуючи Уланівській сільській раді  сільська бібліотека має гарний вибір періодичних видань, в тому числі і дитячих, які часто використовує бібліотекар у своїй роботі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису